Serviciile noastre

FEPRA EPR SA este o societate destinată preluării responsabilităţii producătorilor şi importatorilor care pun pe piaţa din România ambalaje şi deşeuri de ambalaj, în vederea realizării obligaţiilor legale de reciclare şi valorificare ale acestora.

Transfer de responsabilitate

Ne ocupăm de gestionarea activității de reciclare și valorificare a deșeurilor de ambalaj puse de agenții economici pe piața românească.

 

Consultanță

Oferim clienților noștri consultanță tehnică și legislativă, precum și cursuri de pregătire pentru gestiunea ambalajelor și a deșeurilor de ambalaj în format online și offline.

Transparență operațională

Raport lunar privind modul de îndeplinire a obligațiilor de implementare a răspunderii extinse a producătorului - modul de acoperire a costurilor prevăzute în Directiva europeană pentru ambalaje și în legislația națională, lista partenerilor din zona de colectare, tratare, procesare și reciclare a deșeurilor, inclusiv acces la datele privind trasabilitatea deșeurilor și reciclarea, respectiv valorificarea deșeurilor.

Raport de sustenabilitate & Credite Carbon

Raport anual de sustenabilitate și impact social și credite de carbon aferente reducerii generării de deșeuri, reutilizării ambalajelor și reciclării deșeurilor de ambalaj conform normelor Uniunii Europene și a planului privind combaterea schimbărilor climatice.

 

Prioritatea activității noastre este aceea de a ne raporta corect la necesitățile clienților noștri, de a le respecta valorile și principiile, dar mai ales de a obține cele mai bune rezultate în obiectivele care ne-au fost trasate.

Le mulțumesc tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor pentru că ne dorim ca împreună cu dumneavoastră să contribuim la construirea unui sistemul de management al deșeurilor performant, în România.

Vom continua cu aceeași încredere și determinare și în 2023, când FEPRA va funcționa pe aceleași principii ca și până acum: profesionalism, eficiență operațională și transparență.

 

Ionuț Georgescu Director General

Untitled-design-49